Щеген: Има позитиви в карантината


И. Ангелов

Щеген: Има позитиви в карантината

Вратарят на Барселона Марк Андре тер Щеген щеше да гледа към Евро 2020 и трофеи с Барселона, но вместо това той помага като баща вкъщи. 27-годишният страж и жена му Даниела посрещнаха своя първороден син Бен през декември, и в момент на изолация вратарят сподели за позитивите от това:

"Във всяка негативна ситуация, както тази пандемия, има и някои позитиви. Сега можем да сме със семействата си, а в момента моят син расте бързо. Добре е да съм до него. Това е предизвикателство заради липсата на сън. Трябва да намерим начин да се справяме и мисля, че с Дани се справяме много добре.

"Обичайно тя се грижи, но сега след като съм вкъщи и аз мога да направя собствен график. Тя също ме кара. Казва ми 'Може би една вечер ще си ти, една аз'. Така че това не е голям проблем. Може би веднъж той се буди нощем, след това ни оставя да спим спокойно.

"Аз съм добре, семейството ми е добре. Ние сме у дома, както всички би трябвало да са. Опитваме да правим нещата лесни за нас, но това не е забавна ситуация за хората."

  Сподели
126