Лингард не иска в Арсенал


Н. Гавазов

Лингард не иска в Арсенал

Манчестър Юнайтед определи цена от 30 милиона паунда за плеймейкъра си Джеси Лингард, но англичанинът не иска да напусне клуба.

Лингард така и не оправда доверието на мениджъра на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер през първата половина на този сезон, а  с появата на Бруно Фернандеш  той решително заседна сред резервите.

Джеси не е вкарал или асистирал във Висшата лига повече от година, а на "Олд Трафорд“ са готови да разгледат оферти за своя възпитаник.

Тези дни в пресата се появиха слухове, че 27-годишният футболист на националния отбор на Англия, оценен от Юнайтед на 30 милиона паунда, може да продължи кариерата си в Арсенал, който започна да търси заместник на Дани Себайос.

Metro  обаче твърди, че Лингард не се интересува от преминаване в Арсенал. Джеси е сигурен, че все още не е казал последната си дума в Юнайтед и иска да се бори за място в отбора на Солскяер.

Добавяме, че от договора на Лингард с "дяволите“, по който той получава 110 хиляди паунда на седмица, има още цяла година, плюс възможността за удължаване с 12 месеца.

  Сподели
124