Алба коментира феновете на Барса


И. Ангелов

Алба коментира феновете на Барса

Защитникът на Барселона Жорди Алба изрази разочарованието си от поведението на публиката на отбора, която освирка собствените си играчи по време на минималната победа с 1:0 над Реал Сосиедад вчера. Наскоро равенство 1:1 с Наполи в Шампионска лига бе последвано от загуба в Ел Класико с Реал Мадрид 2:0, които представяния разочароваха привържениците. Снощи изглеждаше сякаш Барса може да направи трети мач поред без успех, но дузпа в 81-ата минута спаси положението.

"Никой не иска да играе слабо, или както ние играем в момента, но и ние не харесваме когато при 15 минути игра без да сме вкарали започва освиркване. Никой не иска феновете да са срещу него, особено на собствен терен. Поведението ни е добро и играчите дават всичко на терена. Аз няма да се крия. Просто както аз уважавам всеки, те също трябва да ме уважават.

"Аз уважавам феновете на Барса много. Дори когато отпадаме рано в Шампионска лига през последните години, те се държат за нас и ни подкрепят. Не е лесно когато нещата не се получават но трябва да живеем с това в момента. Знаем, че не сме в най-добра форма, и че ще е трудно. Ние трябва да сме силни психически и да обърнем нещата.

"Все едно Сарабиа е убил някой. Не може ли треньорският състав да върши работата си както иска? Коментарите им са нормални. Той живее в тази игра и не е искал да покаже неуважение."

  Сподели
470