Сетиен: Следим няколко нападателя


И. Ангелов

Сетиен: Следим няколко нападателя

Босът на Барселона Кике Сетиен обяви, че клубът все още търси нов нападател в кризата с контузии, която се получи в състава, като тимът ще може да се възползва от специално правило за да направи трансфер извън прозореца за това. Специфичното е, че ще трябва да бъде дадено изрично позволение от футболните власти в случая.

"Очевидно е, че ни трябва още един нападател, и имаме няколко имена на масата. Това обаче зависи от толкова много неща. На първо място ще ни трябва разрешение."

Междувременно привържениците могат да очакват да гледат повече от младите имена Алекс Коядо и Рикарт Пуч, които имат няколко минути в кампанията:

"Те са двама различни играча. Ние опитваме да мислим какъв играч ни трябва в различните части от мача. Те са много добри и ще имат шанс да играят. С всеки нов ден ние ги опознаваме все по-добре. Виждаме на какво са способни във всяка тренировка. Всичко е до времето и ученето.

"С Рики е сложно защото имаме много играчи в позицията му, но Коядо играе напред и ще получи шансове. Ще видим как ще се развият нещата."

Готвейки се за гостуване на бившия си отбор Реал Бетис, Сетиен сподели надеждите си да прекрати поредицата от 3 гостувания без успех:

"Всичко зависи от динамиката, която тимът ни показва като гост в последно време. Онзи ден мислех, че сме се подобрили доста, но резултатът не се получи. Трябва да взимаме позитивите от срещите си и трябва по-скоро да излезем на терена за нов мач. Няма много време за страдания в този клуб. Трябва да си свеж и на линия. 

"Ние се подобрихме много. Виждаме постоянство, но трите точки са най-важни защото искаме да преследваме титлата в края."

  Сподели
210