Симеоне: Трябва да покажем, че сме живи


И. Ангелов

Симеоне: Трябва да покажем, че сме живи

Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне предизвика своите момчета да покажат, че имат желанието за успех когато Ла Лига продължи и те срещнат Гранада в неделя. След няколко контузии на ключови имена и лоши резултати сезонът на Атлетико може да се превърне в слаб само месец след новата година. След 5 мача без победа и изпадане от локалните турнири, Атлетико може да гледа само към Ла Лига (13 точки от върха) и Шампионска лига.

"Имаме само финали. Трябва да поемем предизвикателството и тази важна отговорност. Ще се борим с много добри отбори. Винаги сме вярвали, че трябва да гледаме мач за мач. Аз очаквам пълен стадион и разбиране на ситуацията на клуба. Тимът трябва да разбере състоянието си в шампионата - това е най-важно."

Запитан за напускането на Реал Мадрид и Барселона на Купата на краля през седмицата: "Аз уважавам всеки отбор много и не искам да давам мнение за ситуации, които не ни касаят. Аз мисля просто за нашето подобрение и динамика, които не са добри. Трябва да покажем, че сме живи."

  Сподели
172