Дюгари: Барса е клуб клоуни без грам класа


И. Ангелов

Дюгари: Барса е клуб клоуни без грам класа

Бившият нападател на Барселона Кристоф Дюгари нападна клуба в турболентните му времена след напускането на Купата на краля през седмицата при загубата с 1:0 от Атлетик Билбао на четвърт-финал. След като клубът не намери нападател през зимата за замяна на контузения Луис Суарес, Осман Дембеле получи травма и ще премине операция, която ще го лиши от игра до края на сезона.

Спортният директор Ерик Абидал даде интервю, в което мотивира раздялата с Ернесто Валверде с липса на усилие, което пък принуди талисманът Лео Меси да нападне директора за думите му. Така напоследък се спекулира и с напускането на Меси, а пред RMC Sport Дюгари коментира всичко:

"Това е клуб от клоуни. Всичко се прави наопаки. Те купуват Коутиньо, Дембеле, купуват и след това продават. Те правят впечатление, че няма проект в клуба. 

"Във всеки трансферен прозорец има проблем. Те купуват много лошо от напускането на Шави и Иниеста. Изхарчиха много пари. И над всичко, те създадоха лош имидж. Има прекалено много хора без никакъв елеганс - в клуб като този трябва да има класа. В момента това е клуб, който няма класа."

  Сподели
160