Ривалдо: Неймар трябва да замени Меси


И. Ангелов

Ривалдо: Неймар трябва да замени Меси

Бразилската легенда Ривалдо сподели мнението си за Неймар и потенциалното му завръщане в Барселона от Пари Сен Жермен. Барса се затруднява този сезон след като изостава на 3 точки в Ла Лига и напусна Купата на краля през седмицата. Към ситуацията добавя и публичната критика на Меси по адрес на спортния директор Ерик Абидал, и Ривалдо коментира, че трябва играч, който да снеме от напрежението върху аржентинския талисман:

"Барселона трябва да намери играч, който да прави разликата когато Меси го няма или когато не е неговата вечер, както стана на Сан Мамес. Клубът трябва да търси футболист, който да му помага и да го замени когато трябва, а по мое мнение, Неймар е този човек.

"Барса вероятно трябва да помисли да подпише отново с него през лятото. Клубът не е виновен за напускането му преди 2 години. От тогава мина време и вероятно преговорите ще му позволят да се върне и да изиграе най-добрите си години на "Камп Ноу"."

Меси вкара 14 гола и асистира 8 пъти в Ла Лига този сезон. Барса загуби Луис Суарес поради контузия и остана с Антоан Гризман в нападение като единствена опция. Осман Дембеле е тормозен от травми в бедрото през кампанията и току се върна на тренировки.

  Сподели
223