Берба: Бейл да избере Юнайтед или Тотнъм


И. Ангелов

Берба: Бейл да избере Юнайтед или Тотнъм

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Тотнъм Димитър Бербатов сподели мнението си, че очевидно нещо не е наред в ситуацията на Гарет Бейл в Реал Мадрид. Той посъветва бившия си съотборник да избере нов отбор ако смята, че пътят му при "белия балет" е приключил.

"Гарет Бейл успя да вкара гол през седмицата за Реал Мадрид, но беше тъжно да видим, че напуска с контузия. Искаш да гледаш играчи като него в игра постоянно. Но аз съм изненадан, че когато играеш на това ниво за Реал Мадрид, и имаш толкова контузии, и изглежда не можеш да ги преодолееш - какво се случва?

"Аз съм сигурен, че Реал Мадрид има страхотен медицински екип, но играчите трябва да познават тялото си и ако има нужда да тренират по различен начин. Като гледам как се трупат неговите контузии, нещо не е наред. Аз съм сигурен, че Бейл също е разочарован, защото като играч ти не искаш да пропускаш мач или тренировка, дори когато играеш лошо.

"Аз обичам да гледам когато Бейл играе, искам той да остане здрав и във форма. Ако иска да остане в Реал Мадрид, и аз искам да остане, но ако иска да напусне, бих искал да го видя обратно в Тотнъм или да премине в Ман Юнайтед. В края всичко зависи от него, а очевидно му харесва там."

Гарет Бейл има само 15 мача за Реал този сезон, със само 3 гола и 2 асистенции до момента във всички състезания.

  Сподели
148