Валенсия може да спре Реал Мадрид


И. Ангелов

Валенсия може да спре Реал Мадрид

Валенсия - Реал Мадрид
Стадион: Местая
Дата: 15.12.2019 г.
Час: 22:00 ч.

Валенсия спечели последните си три поредни срещи, като последно дори това се случи с пълен обрат в дербито с местния враг Леванте. Домакините нямат поражение у дома в последните шест мача, като формата изглежда много добра преди този важен мач.

Реал Мадрид ще трябва да гледа с едно око към предстоящата среща с Барселона през седмицата в Ла Лига, но формата без загуба от 10 кръга предполага, че Зинедин Зидан е готов.

В двата състава има доста проблеми. При домакините Кевин Гамейро и Макси Гомес са с контузии, което остава Родриго като единствен нападател. Силесен също е контузен и на врата ще продължи Доменех. Пицини, Гуедеш, Канг-Ин, Черишев и Кондогбиа са останалите с проблеми.

Ферланд Менди е наказан за Реал Мадрид, а с контузии са Азар, Марсело, Асенсио, Хамес и Вазкес. Карим Бензема и Гарет Бейл вероятно ще водят атаката пред Лука Модрич.

Реал Мадрид спечели в последните 4 кръга на Ла Лига, в които вкара и поне по 2 пъти. Валенсия няма загуба у дома в 9 кръга в лигата. Валенсия вкара поне по 2 гола на Реал в 5 от последните 6 мача между тези отбори на "Местая".

Прогноза: Валенсия - Реал Мадрид 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
208