Барса ще накаже и Севиля


Т. Михайлов

Барса ще накаже и Севиля

Барселона - Севиля
Стадион: "Камп Ноу", Барселона
Дата: 30.10.2010
Час: 23:00
Съдия: Хавиер Туриенсо Алварес


Барселона посреща Севиля на “Камп ноу” в считания за дерби мач от 9-ия кръг на испанската Примера. Дали ще се получи ли завързан двубой не е ясно, тъй като в Испания се наблюдава тенденцията два отбора да превъзхождат с много всички останали. Все пак неутралните зрители могат да се надяват на напрегнати 90 минути.

Барса заема третата позиция във временното класиране, изоставайки на точка от лидера Реал Мадрид като най-сериозният провал на Лос Кулес до този момент бе загубата от Еркулес с 0:2. През седмицата каталунците гостуваха на Сеута в мач от турнира за Купата на Краля. На африканска земя Блауграна победи с 2:0 и има спокойствие преди реванша.

Севиля е доста непредвидим отбор от началото на сезона като стартира лошо, но в момента е 6-ти с 14 точки. “Камп ноу” е ужасяващо място за всеки клуб в Европа, но андалусийци могат да отидат с надежда в столицата на Каталуня, след като през календарната 2010 победиха там с 2:1 в мач от турнира за Купата на Краля. През седмицата севилци надиграха с 4:0 Реал Унион в същата надпревара.

За Хосеп Гуардиола новините от седмицата са добри, като Шави и Габриел Милито се завърнаха в игра след контузии. Единствено Хефрен ще е аут още за около месец.

Хесус Навас и Федерико Фацио все още се възстановяват още няколко дни. Първият може да се появи в четвъртък срещу Карпати Лвов в Лига Европа. По тежки са контузиите на Палоп и Гуаранте. Наваро е наказан.

Барселона е абсолютен фаворит в мача като каталунците ще гонят задължителни три точки в двубоя. На “Камп ноу” е малко вероятно да се стигне до изненади още повече, че Севиля не е отбор, който ще играе затворено. Именно такъв стил създава проблеми за Лос Кулес. Пространства в отбраната на гостите ще има и за атаката на каталунците няма да има затруднения да отбележи. По-смелите могат да пробват с равенство, което е оценено доста високо от букмейкърите.

Последни 5 изиграни срещи:

Барселона:

03 октомври Барселона - Майорка 1:1 (Примера)
16 октомври Барселона - Валенсия 2:1 (Примера)
20 октомври Барселона - ФК Копенхаген 2:0 (Шампионска лига)
23 октомври Реал Сарагоса - Барселона 0:2 (Примера)
26 октомври Сеута - Барселона 0:2 (Купа на Краля)

Севиля:

03 октомври Севиля - Атлетико Мадрид 3:1 (Примера)
17 октомври Спортинг Хихон - Севиля 2:0 (Примера)
21 октомври Карпати Лвов - Севиля 0:1 (Лига Европа)
24 октомври Севиля - Атлетик Билбао 4:3 (Примера)
27 октомври Реал Унион - Севиля 0:4 (Купа на Краля)


Досегашни срещи:

Барселона - Севиля

143 мача
73 победи за Барселона
32 равенства
38 победи за Севиля
Голова Разлика: 274:182 за Барселона


Коефициенти от bet365:
Барселона - 1.28
Равен - 5.00
Севиля - 11.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
170