Зидан: Тази загуба не ме тревожи


И. Ангелов

Зидан: Тази загуба не ме тревожи

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан сподели, че не се притеснява от загубата на неговия отбор в Ла Лига от Майорка вчера. Това бе първа загуба за "белия балет" в кампанията и след нея Барселона отново зае първото място в защитата на титлата си.

"Проблемът е, че трябва на всеки три дни да показваме, че сме добри. Това е трудното - не го правим. Аз не бих казал, че съм притеснен защото не харесвам тази дума, но ако искаме да спечелим нещо този сезон, трябва да покажем постоянство.

"Чувството е лошо защото не изиграхме мача както искахме в крайна сметка. След този старт, беше трудно. Във второто полувреме бяхме малко изнервени защото нямахме положения."

Зидан игра без контузените Тони Кроос, Лука Модрич, Гарет Бейл и Лукас Вазкес:

"Контузиите не са оправдание. Има играчи, които не са контузени. Имаме много добри имена. Когато дойде тяхното време, те трябва да покажат, че са на нивото, което трябва. Не можем да направим нищо с контузените. 

"Не трябва да се изненадваме как играе домакинът на своя терен. Знаехме какво ще стане. Те ни изненадаха като вкараха, но след това се затвориха, а ние не намерихме решение."

  Сподели
113