Моуриньо: Бензема не е умрял и около него всичко е наред


Н. Гавазов

Моуриньо: Бензема не е умрял и  около него всичко е наред

Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо опроверга информацията, според която Кралският клуб има намерение да продаде френския си нападател Карим Бензема, съобщава Marca. Освен това, португалския специалист отбеляза добрата игра на своя сънародник Кристиано Роналдо.

„Убеден съм, че яснота за своята игра трябва да си даде самият футболист, а не неговия треньор. Наставникът е длъжен да му помогне, но всичко останало остава на съвестта на футболиста, ако разбира се е професионалист. Бензема не е умрял и в него всичко е наред. Мястото му не е заето от някой от резервния състав. При всеки има спадове, Роналдо също е попадал в подобна ситуация, когато дойде в Испания", цитира изданието Моуриньо.

„Роналдо - това е великолепен отборен играч. Той ни помага да побеждаваме в много от срещите. До идването си в Реал аз не го познавах, но сега виждам, че преживява всичко в Кралския клуб. При Кристияно се получи добър октомври, тъй като вкара много голове. Надявам се, че това ще има своето продължение", завършва наставника на Реал Мадрид.

 

  Сподели
137