Челси ще спечели нови три точки срещу Уулвс


П. Пенков

Челси ще спечели нови три точки срещу Уулвс

Челси - Уулвърхемптън
Стадион: "Стамфорд Бридж", Лондон
Дата: 23.10.2010
Час: 17:00
Съдия: Лий Пробърт

В среща от деветия кръг в английската Висша лига, временния лидер в класирането Челси приема Уулвърхемптън Уондърърс, които се намират в зоната на изпадащите. Съставът на Карло Анчелоти намали преднината си пред другите претенденти за шампионската титла, след като в миналия кръг записа нулево равенство при гостуването си на Астън Вила. Така лондончани останаха на върха на таблицата, но Манчестър Сити се приближи само на 2 точки от тях. В средата на седмицата Челси победи Спартак Москва с 2:0 като гост в двубой от група F на Шампионската лига. Домакините започнаха по-добре мача, но постепенно лондончани успяха да наложат темпото си и да отбележат.

Добрата новина в тима на Челси е, че в състава се завръща защитника Жозе Босингва. Десният бранител е успял да се възстанови напълно от тежката си контузия в коляното, която не му позволи да играе близо 1 година. Нападателят Дидие Дрогба, който пропусна сблъсъка с Астън Вила през миналия кръг и победата над Спартак Москва поради вирус, се връща в игра. Франк Лампард, Алекс, Йоси Бенаюн и Рамиреш остават аут, докато Даниел Стъридж е под съмение.

Уувърхемптън се намират в опасната зона, като под тях се намират единствено Ливърпул и Уест Хем. Вълците имат регистирани общо 1 победа, 3 равенства и 4 загуби и са инкасирали 6 точки от 8 мача. В последните два къга Уувс загубиха с 2:0 при гостуването си на Уигън, а седмица по-късно регистрираха равенство 1:1 при домакинството си на Уест Хем. Така и двата тима получиха по точка, което им отреди оставане в зоната на изпадащите за още седмица.

Мениджърът на Уулвърхемптън - Мик МакКарти няма да може да разчита на Микаел Мансиен при гостуването на Челси.  Капитанът на тима Карл Хенри и Джоуди Крадък са наказани, докато Стивън Хънт не се е възстановил напълно от травмата си.

Смятам, че домакините няма да имат никакви проблеми при двубоя си с Уулвърхемптън, които се намират в дъното на таблицата.

Прогноза: Челси - Уулвърхемптън 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Челси:

25 септември Манчестър Сити - Челси 1:0 (Висша лига)
28 септември Челси - Олимпик Марсилия 2:0 (Шампионска лига)
03 октомври Челси - Арсенал 2:0 (Висша лига)
16 октомври Астън Вила - Челси 0:0 (Висша лига)
19 октомври Спартак Москва - Челси 0:2 (Шампионска лига)

Уулвърхемптън:

18 септември Тотнъм - Уулвърхемптън 3:1 (Висша лига)
21 септември Уулвърхемптън - Нотс Каунти 4:2 сл. прод. (Карлинг Къп)
26 септември Уулвърхемптън - Астън Вила 1:2 (Висша лига)
02 октомври Уигън - Уулвърхемптън 2:0 (Висша лига)
16 октомври Уулвърхемптън - Уест Хем 1:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Челси - Уулвърхемптън

74 мача
23 победи за Челси
18 равенства
33 победи за Уулвърхемптън
Голова Разлика: 152:130 за Уулвърхемптън


Коефициенти от bet365:
Челси - 1.12
Равен - 8.50
Уулвърхемптън - 19.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
157