Марсело: Имаме отличен отбор


Н. Гавазов

Марсело: Имаме отличен отбор

Защитникът на Реал Мадрид Марсело даде интервю за Sport Bild, в което разказа за началото на новия сезон и за някои лични моменти.

За критиката

"Критиката от миналия сезон бе само малка част от това, с което се сблъсках в Мадрид. Научих се как да живея с нея. Знам по-добре от всеки, когато съм в добра форма и когато не съм. Не се притеснявам от критиките. Когато нещата се объркат, трябва да работя, за да оправя ситуацията".

За трансферите

"Имаме страхотен отбор, не се нуждаем от допълнителни усилвания. Трудно е, но можем да спечелим всички трофеи, ако се съсредоточим върху работата си".

За Тони Кроос

"Тони е страхотен футболист. Той спечели много титли с Мадрид, а също така стана световен шампион с германския национален отбор. Той не изглежда като обикновен германец, не е строг и сериозен. Тони е много забавен. Прекарах достатъчно време с него и мога да кажа, че той е страхотен човек".

За целите през  сезона

"Откакто пристигнах в Мадрид, клубът ме научи, че винаги трябва да се бориш за всички трофеи. Тази година имаме същата цел. Ще се борим за победа в Ла Лига, Купата на Испания и Шампионска лига".

За конкуренцията

"Знаем, че с всяка година става все по-трудно да спечелим Шампионска лига. Същото се случва в Ла Лига и Купата, защото клубовете във всички страни се опитват да подсилят съставите си".

За прическата

"Рядко си подстригвам косата, но когато възникне нужда, го правя сам".

За нова татуировка под формата на Volkswagen Beetle

"Дядо ми много ме подкрепяше, вярваше в мен и ме взимаше със себе си навсякъде. Той направи всичко възможно и невъзможно за мен да стана професионален футболист. Татуировката е рисунка на машината, с която пътувахме".

  Сподели
676