Пике: Билбао ни постави на място


И. Ангелов

Пике: Билбао ни постави на място

Защитникът на Барселона Жерар Пике обяви, че каталунците заслужено са били победени от Атлетик Билбао в първия кръг от Ла Лига снощи. Това стана след изключително попадение в 89-ата минута с ножичен удар от резервата Аритс Адурис. Барса нацели греда чрез Суарес в първата част, както и чрез Рафиня по-късно, но без капитана Лео Меси нещата не се получиха.

"Сан Мамес винаги е труден и днес те ни поставиха на място. Не бяхме себе си. Още от старта ни пресираха много физически и бяха по-добри, въпреки че второто полувреме те отпуснаха малко. В крайна сметка, когато губиш или печелиш, всичко е до детайлите, и ние ще излезем от тази загуба с поука, което е добре за нас. По-добре е да загубиш сега, отколкото в края на сезона.

"Идваме от подготовка, имаме нови хора. Понякога се готвиш за мач по един начин и не се случват неща, които очакваш. В първото полувреме те имаха един шанс чрез Уилямс и ние имахме греда на Суарес. Играхме повече в нашата половина, но това се очаква на Сан Мамес. Във втората част играхме повече в тяхното поле, но детайлите са детайли и един от тях ни уби в края."

  Сподели
372