Реал Мадрид ще стартира с победа в събота


И. Ангелов

Реал Мадрид ще стартира с победа в събота

Селта Виго - Реал Мадрид
Стадион: Балайдос
Дата: 17.08.2019 г.
Час: 18:00 ч.

Селта завърши последния сезон с поредица от пет срещи пред своята публика без загуба. В тези пет срещи бяха постигнати 4 победи, и то над отбори като Барселона, Виляреал, Реал Сосиедад и Жирона.

Реал Мадрид ще иска да забрави последния си сезон, който завърши със спечелване на само 2 от последните 15 възможни точки в Ла Лига като гост. Предсезонната подготовка също не беше блестяща за "белия балет", като изглежда единствените позитиви дойдоха от някои покупки на трансферния пазар.

Откъм състави, Юго Майо е под въпрос за домакините и може да бъде заместен на десния бек от Кевин. Очаква се в центъра на защитата да дебютира лятното попълнение Жозеф Айду. Санти Мина, Давид Хунка и Окай Йокуслу са с контузии, което може да постави Габриел Фернандес до Иаго Аспас в нападение. Очаква се Фран Ескриба да заложи на 4-4-2 с Денис Суарес и Брайс Мендес в средата.

За Реал Мадрид наказан е Дани Карвахал за един мач. В предсезона Зинедин Зидан експериментираше с подредбата 3-5-2, което ако продължи може да видим и дебют на Едер Милитао в Ла Лига. Ферланд Менди и Брахим Диаз са поставени под въпрос за гостите, а с контузии са Марко Асенсио и Родриго.

Реал Мадрид вкара поне по 2 гола в последните си 6 гостувания на Селта във всички турнири. Селта пък вкара поне по 2 пъти в последните си 5 домакинства в лигата. В последните 3 кръга в лигата Реал допусна поне по 2 гола. Всичко това вероятно подсказва, че ще видим попадения в този двубой.

Прогноза: Селта Виго - Реал Мадрид 2:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
609