Рамос: Реал не може да губи така


И. Ангелов

Рамос: Реал не може да губи така

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос критикува отбора си след загубата със 7:3 от Атлетико Мадрид вчера. Реал бе унижен още до почивката, когато изоставаше с 5 гола, а Диего Коста бе постигнал хетрик. Рамос сподели пред репортери след срещата:

"Очевидно в момента не се чувстваме страхотно. Но това е само началото, подготовката сега започва и трябва да достигнем топ нивото. Има много начини да загубиш, но не можем да го правим както днес. 

"Играхме този мач като приятелски, видя се голяма разлика и ние сме разочаровани. Това е много слаб резултат и трябва да продължим към нивото, което търсим. Амбициите на тима остават едни. Печелили сме много състезания, но това е в миналото. Трябва да забравим за миналия сезон и сега е рано да вадим заключения от подготовката. Трябва да продължим да тренираме всеки ден и да надграждаме за предизвикателствата на новия сезон.

"Това е разликата във футбола. Играхме приятелски, а те - като на финал. Ние трябва да внасяме такъв интензитет във всеки мач. Те ни надиграха в интензитета, втори топки, преса, и бяха точни пред вратата. Не можеш да се прибереш щастлив след загуба. Опитваме да стигнем най-добрата си форма и ще вадим заключения когато започне Ла Лига и започнат официалните срещи."

  Сподели
497