Зидан: Отстъпвахме във всичко


И. Ангелов

Зидан: Отстъпвахме във всичко

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан сподели разочарованието си, но и увереността си в успешния предстоящ сезон за своя отбор след поражението със 7:3 от Атлетико Мадрид снощи. Диего Коста вкара 4 пъти във вратата на Реал преди изгонването си във второто полувреме, а още до почивката Атлетико водеше с 5 гола.

"Това, което стана е, че много лошо влязохме в мача. Това е среща от високо ниво, и започнахме лошо. До 8-ата минута изоставахме с 2 гола. Нямаше отговор и не променихме нищо. Първата част беше трудна. Така и не влязохме в мача. Липсваше ни всичко. Особено много - интензитет.

"Те вкараха седем гола, това не трябва да става. Това го знаят и играчите, които са разочаровани. Няма какво да увъртаме. Това е предсезонна среща. Те бяха по-добри във всичко. Няма какво повече да се говори. Подготвяме се и сме спокойни. Трябва да сме на ниво на 17-ти август за лигата. За сега със сигурност показахме, че ни липсва нещо.

"Ще сме мотивирани. Нямам съмнения в това. Нашият сезон ще е добър. Убеден съм. Днес не можем да сме щастливи. Занапред съм сигурен, че ще имам отбор, който ще се бори добре. Това е сигурно. Трябва да се върнем и да починем сега. 

"Това не ме тревожи, но боли. Когато загубиш... ти не играеш, за да губиш. Но това е, не трябва да гледаме назад. Лош мач, от който трябва да направим изводи."

  Сподели
410