Атлетико унижи Реал Мадрид със 7 гола


И. Ангелов

Атлетико унижи Реал Мадрид със 7 гола

Атлетико Мадрид не показа милост срещу Реал Мадрид в срещата между двата тима в Ню Джързи в International Champions Cup. Още до почивката Атлетико водеше с 5 гола, като крайният резултат бе 7:3. Младата нова звезда Жоао Феликс вкара в срещата и асистира два пъти.

На "МетЛайф Стейдиъм" Диего Коста откри още в първата минута. Феликс оформи 2:0 в 8-ата след успоредно подаване на Саул. 3:0 стана в 19-ата минута когато Кореа стреля далеч от вратаря с прекрасен удар от воле.

В 28-ата минута Коста отново бе намерен на дузпата и направи 4:0, а преди почивката пак той от дузпа оформи своя хетрик за 5:0.

Във второто полувреме Коста вкара отново в 51-ата минута по красив начин като копна топката над вратаря за 6:0. Начо върна за Реал в 59-ата минута по случаен начин след силно успоредно центриране, което не очакваше да стигне до него - 6:1.

Последва изгонване на Коста в 65-ата минута след меле на терена, преди Витоло да вкара 7-ми гол за Атлетико, а Бензема и Кареа в 85-ата и 89-ата минути да оформят крайния резултат.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
447