Гризман: Разплаках се когато завършихме трансфера


И. Ангелов

Гризман: Разплаках се когато завършихме трансфера

Нападателят на Барселона Антоан Гризман призна, че се е разплакал от радост при подписването на договора му с клуба. Французинът създаде една от сензациите през лятото когато напусна Атлетико Мадрид за Барса за 120 милиона евро, които старият отбор ще поиска да увеличи чрез съд срещу каталунците. 28-годишният обаче каза пред Marca:

"Аз се обадих на баща ми и започнах да плача от щастие защото бях там, всичко беше завършено. Бях с приятелите си, с жена ми и с децата и това беше невероятен момент. 

"Имаше много стрес и напрежение до завършването. Аз просто исках да прекратя почивката си и да поема това ново предизвикателство. Съблекалнята ме посрещна много добре - играчите, треньорите и докторите. За момента се наслаждавам на всичко и имам увереност да говоря, да се забавлявам и наслаждавам.

"Зная, че ще има освирквания. Това е част от футбола. Те ме обичаха и когато някой напусне, това боли. Беше както в Реал Сосиедад - първото ми гостуване там не беше лесно, но Ла Реал и Атлети винаги ще са в сърцето ми защото ми дадоха много."

  Сподели
752