Треньор: Гризман пасва перфектно на Барса


И. Ангелов

Треньор: Гризман пасва перфектно на Барса

Мартин Ласарте, който тренира Антоан Гризман по време на престоя му в Реал Сосиедад, подкрепи решението му да премине в Барселона от Атлетико Мадрид, въпреки предизвиканата ситуация. 

"Той подписа с Барселона - можеше да стане миналата година, така че всички вече знаеха. Привържениците на Барселона бяха ядосани, но мисля, че тогава оставането в Атлетико беше правилно решение. Сега е правилното време да премине в Барса защото те се провалиха във всички състезания миналата година, и то лошо. Аз мисля, че Гризман ще се впише лесно и ще им помогне да се върнат, защото той е щастлив и позитивен човек.

"Аз мисля, че Гризман ще пасне като ръкавица в Барселона след този сезон. Аз го тренирах като млад играч и той израсна много. Направи голяма крачка да стане един от най-добрите в света. Но въпреки това той продължава да прави неща, които правеше като дете. Знае как да чете играта. Всички сме впечатлени от това как той подава, дриблира, как стреля. Той е умен човек, който знае как да прави решения на терена. Знае кога да набере, кога да спре, да подаде късо или дълго, или да дриблира."

  Сподели
611