Гризман: Невероятно съм щастлив


И. Ангелов

Гризман: Невероятно съм щастлив

След пристигането си в Барселона нападателят Антоан Гризман обяви щастието си от факта, че ще играе с петкратния носител на Златна топка Лео Меси. 28-годишният предизвика трансферна сага, която ще се разреши в бъдеще поради цената от 120 милиона евро, която Атлетико Мадрид иска да увеличи до 200 милиона.

"Аз нямам търпение да видя какъв е Меси на всекидневните тренировки. Да играя до него ще е невероятно щастие. Аз нямам търпение да продължа да работя с новите ми колеги и този бос, да играя на Камп Ноу, и надявам се да спечеля много неща.

"Барселона е голям клуб и се надявам да продължи да расте и да се развива. Аз съм много щастлив. Вълнувам се да се срещна с новите съотборници. Това е предизвикателство, нови цели. Това са важни неща и трябва да се справя възможно най-добре, както правех за клуба и родината си. Дано изглеждам добре.

"Искам да спечеля всичко - Ла Лига, Купата, Шампионска лига. Това са целите на клуба и моите цели. Дано ги постигна тук. Обичам да се забавлявам на терена и в съблекалнята. Искам да играя с радост и се надявам да я донеса на съотборниците си и феновете. Дано се забавляваме заедно."

  Сподели
391