Куртоа: Напрежението в Реал ме стимулира


И. Ангелов

Куртоа: Напрежението в Реал ме стимулира

Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа призна, че е прекарал тежка кампания, но въпреки това той ще се подобри и продължава да се подобрява, за което спомага и високото напрежение в отбора от очакванията към играчите. Испанецът има 27 мача този сезон, но с идването на Зидан той отново наложи своя любимец Кейлор Навас на позицията:

"Ще е добре в последното домакинство да донесем радост на феновете, да отидем на почивка с успех и да завършим годината добре. Ще се подготвим добре за догодина.

"Ние тренираме с много ентусиазъм защото знаем, че това не беше най-добрият сезон. Но ние се подобряваме, тренираме много здраво и ще гледаме да завършим добре. Мечта е да играя на този голям стадион. Когато застана на врата и погледна целия Бернабеу, това е много красиво. Носи ми адреналин, повече желание да играя добре. Това е напрежение, но ми харесва.

"Към феновете, аз ви моля да продължите да ни подкрепяте, защото знаем, че тази година не беше най-добрата, но следващата ще преследваме трофеите отново."

  Сподели
474