Реал Мадрид реши да се избави от Бейл


Н. Гавазов

Реал Мадрид реши да се избави от Бейл

Старши-треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан даде указания на ръководството на клуба да продаде крилото  Гарет Бейл.

Веднага щом Зидан се върна на треньорския пост на Реал Мадрид, в пресата се разпространиха слухове, че Бейл не е включен в плановете на французина, заради липсата на разбирателство през миналия сезон.

Веднага след появата на тези слухове агентът на Бейл и Зидан в комуникации с пресата категорично заявиха че яснотаа бъдещето на Гарет ще се появи едва в края на сезона. Въпреки това, британското  издание The Independent успя да разбере, че решението за играча от националния отбор на Уелс вече е взето.

Реал планира активно да работи на трансферния пазар през следващото лято, като възнамерява да изгради отбора  около млади таланти като Винисиус Жуниор, но в същото време клубът трябва да облекчи разходите за заплати и да намери средства за закупуване на играчи.

Всъщност, според публикацията, клубът от  "Сантяго Бернабеу“ е бил готов да продаде Бейл  на правилната цена преди година, но поради различни причини това не се е случило.  Сега Зидан е готов да се отърве от Гарет с всички възможни средства - дори уелсецът, който ще навърши 30 години през лятото, да бъде предложен за по-малко пари от очакваното.

Нестабилната игра на Бейл, неговите здравословни проблеми, недоволството на феновете и медиите са факторите, които са довели до край на търпението на Зидан към Гарет.

  Сподели
429