Хорхе Валдано: Небето ни е граница


П. Пенков

Хорхе Валдано: Небето ни е граница

Генералният директор на Реал Мадрид Хорхе Валдано, че единствената граница за Реал Мадрид са единствено небесата. Валдано смята, че победата на белия балет с 2:0 срещу Аякс на Бернабеу в Шампионската лига миналата седмица е и ще окаже влиянието си и ще бъде катализатора за бъдещите успехите на Реал. "Проектът ни заработи. Срещу Аякс тима ни показа, че единствената ни граница са небесата. Знам, че можем да бъдем прекрасен отбор," сподели Валдано пред официалният сайт на мадридчани.

"Винаги трябва да се стремим към перфектност. Нека да видим дали ще можем да подържаме това висико ниво на игра през цялото време. Единственото, което има значение е настоящето. Ние сме конкурентен отбор в ръцете на успял треньор. Трябва да бъдем сигурни във всеки мач, като не трябва да обръщаме внимание на статистиките," добави генералният директор.

"Кристиано Роналдо беше един от най-добрите се представили играчи на Реал Мадрид срещу Сосиедад. Буквално той беше неокротим в последните 15 минути, когато имаше пространство за да пробива. Не мисля, че той се нуждае от окуражаване," завърши Валдано.

  Сподели
152