Реал се разправи с Валядолид


И. Ангелов

Реал се разправи с Валядолид

Реал Мадрид гостуваше на Реал Валядолид в срещата от поредния двадесет и седми кръг на испанската Ла Лига. Очаквано "белия балет" спечели с 4:1, като последният гол дори вкара когато бе с човек по-малко на терена. Така с 51 точки Реал остава трети, на 5 точки зад втория Атлетико Мадрид и на 12 от върха и Барселона.

Началото бе много силно за домакините. В 12-ата минута обаче Рубен Алкарас пропусна дузпа за Валядолид. 3 минути след това ВАР бе използван, за да бъде отменен гол за домакините. В 18-ата минута втори гол бе отменен след ВАР решение.

Стигна се до 29-ата минута, когато Тухами вкара и най-накрая голът бе зачетен за 1:0. Реал обаче отговори 5 минути след това с гол на Варан след статично положение. 

Второто полувреме бе противоположно в срещата. Реал започна с дузпа и гол на Бензема в 51-ата минута за 2:1. В 59-ата минута отново Бензема реализира с глава по перфектен начин след подаване на Кроос за 3:1.

В 77-ата минута гредата спаси Реал, а в 80-ата Касемиро напусна играта след втори жълт картон. Въпреки това Мадрид стигна до нов гол и 4:1 в 85-ата минута чрез Модрич.

  Сподели
397