Сакристан: Можехме да победим Барселона


Н. Гавазов

Сакристан: Можехме да победим Барселона

Старши-треньорът на Хирона Еузебио Сакристан коментира поражението от Барселона с 2:0 в мач от 21-ия кръг  от шампионата на Испания.

"Не знам какво ще се случи, ако бяхме играли с равни състави. Очевидно е, че срещу нас имаше голям съперник, но нивото на нашата интензивност бе високо.

Червеният картон? Това решение е непоследователно. Двата жълти картона са доста съмнителни. Преди да вземете такова решение, трябва да претеглите всичко, защото епизодът бе спорен. Винаги разчитам на честността на съдиите. Вие не можете да я поставите под въпрос. Но решението беше взето без необходимото обмисляне и последователност. Минути по-рано този съдия можеше да накаже Бускетс за подобно нещо, но той каза: "Не, всичко е ОК, продължаваме да играем".

Можехме да спечелим, ако играехме с еднакви състави, а не с намален състав. Просто искам реакция в това отношение. Но ние продължихме да търсим изравняване и с десет човека. Нямам претенции към играчите си. Гордея се с тях. Но в същото време не сме печелили за дълго време и тази серия може да повлияе на футболистите", заяви Сакристан.

  Сподели
444