Педро Леон очаква труден мач срещу Осасуна


П. Пенков

Педро Леон очаква труден мач срещу Осасуна

Крилото на Реал Мадрид Педро Леон предупреди съотборните си да не пренебрегват противника си Осасуна. Срещата ще се проведе на Сантяго Бернабеу и ще бъде част от 2-я кръг на Примера дивисион. Отборът на Жозе Моуриньо бяха помрачени в пилотния кръг на кампания, след като записаха нулево равенство при гостуването си на Майорка, така че феновете на мадридчани ще очакват обедителна победа в събота.

Въпреки това, новото попълнение на Реал - Педро Леон вярва, че белия балет трябва да внимаме с противниците си. "Трябва да играем като едно цяло за да имаме шанс да ги победим," сподели 23-годишният футболист пред официалния сайт на Реал Мадрид.

"Определено няма да ни е лесно. Сигурен съм, че това ще бъде много труден мач за нас. Въпреки, че Осасуна записа равенство в първия кръг, те са тим, които обича да играе срещу големите. Сигурен съм, че ще ни създадат проблеми. Не трябва да обръщаме внимание на статуса на Барселона или на който и да е била друг отбор. Трябва да се фокусираме единствено върху нашето представяне," сподели Леон.

"Да се надяваме, че ще се представи добре в следващия ни двубой, както и с тези, които ще го последват. Надявам се да продължавам да се усъвършенствам и да уча все повече нови неща благодарение на Жозе Моуриньо. Има твърде много неща, които мога да дам на Реал Мадрид," добави Педро Леон.

  Сподели
161