Лопетеги се сбогува с играчите на Реал Мадрид


Н. Гавазов

Лопетеги се сбогува с играчите на Реал Мадрид

Старши-треньорът на Реал Мадрид Хулиен Лопетеги се сбогува с футболистите от отбора в случай, че бъде уволнен. Според информацията, това е станало веднага след катастрофата срещу Барселона вчера. В съблекалнята испанецът благодарил на футболистите за добрата работа и им пожелал успех в бъдеще. Съобщава се, че атмосферата е била тягостна, а играчите демонстрирали подкрепата си към треньора, но самите те осъзнавали, че раздялата е неизбежна.

Въпреки тази информация, Лопетеги изведе тима на днешната тренировка, която е преминала без много шум и приказки. Журналисти не са били допуснати на заниманията. Съобщава се, че от 19:00 часа тази вечер ще се проведе заседание на Борда на клуба, като предположенията са, че тогава ще бъде обявено за  уволнението на Лопетеги. Информацията за заседанието на Борда е неофициална, от източник, който се намира близо до клубната управа.

В същото време италиански източници твърдят, че Антонио Конте е прекъснал почивката си в Египет и в момента се намира в Лондон. Там той ще изглади "бюрократични проблеми" с Челси.

  Сподели
470