Агуеро е щастлив да играе за Атлетико Мадрид


Н. Гавазов

Агуеро е щастлив да играе за  Атлетико Мадрид

Звездата на Атлетико Мадрид Серхио Агуеро заяви, че е щастлив да остане в клуба, въпреки слуховете за трансфер, които се появиха в испанските медии. Аржентинския национал се смята за един от най-добрите нападатели от своето поколение и интерес към него има от страна на няколко европейски клубове. Последните слухове свързват 22 годишния нападател с отбора на Челси.

„Искам да заявя пред клуба, че искам да остана тук, така че нека те решават с моя агент дали да подновят договора ми или не. Аз няма да се ангажирам с това. Винаги съм казвал, че съм щастлив тук, но ако искат да ме продадат заради парите ще уважа решението им", цитира AS Агуро.

Този петък в Монако, победителят в Лига Европа приема победителя в Шампионската лига Интер като двата отбора ще спорят за Суперкупата на Европа. Агуеро, който с Атлетико Мадрид достигна и до финал в турнира за Купата на Краля заяви, че той и съотборниците му може да продължат с добрия завършек на миналия сезон и има защо Интер да се страхува.

„На практика никой не е напуснал отбора", заяви нападателя, който се присъедини към „дюшекчиите" през 2006 година.

„Всички ние, които имаме два финала миналата година сме тук и можем да направим много повече през новия сезон", завършва Агуеро.

 

  Сподели
224