Реал Мадрид ще победи Леванте


И. Ангелов

Реал Мадрид ще победи Леванте

Реал Мадрид - Леванте
Стадион: Сантиаго Бернабеу
Дата: 20.10.2018 г.
Час: 14:00 ч.

Реал Мадрид няма победа и не е вкарал гол в последните четири срещи, като загуби и три от последните четири мача. Хулен Лопетеги постигна антирекорд от десетилетия и бързо над новия наставник се нагнети голямо напрежение.

Леванте спечели последните две срещи с Хетафе и Алавес, и въпреки че се намира с 6 позиции зад противника си, изглежда формата на гостите е по-добра от тази на гиганта.

Откъм състави, Дани Карвахал остава аут за домакините до средата на ноември, и така може да видим Алваро Одриосола в защита. Гарет Бейл има проблем, но се очаква да стартира. Наскоро Иско бе опериран от апендицит, но се очаква вече да е на линия.

Никола Вукчевич влоши травма в глезена си по време на националните срещи и е контузен за гостите заедно с Коке и Садику. Борха Майорал пък не може да играе срещу отбора, който притежава правата му. 

Реал Мадрид има добра статистика в срещите с Леванте. "Белия балет" вкара поне 2 гола в 10 от последните 11 мача срещу Леванте във всички турнири. Реал няма загуба в последните си 13 домакинства в лигата, както и няма загуба в последните 11 мача с Леванте. Притеснителна е головата суша на тима на Лопетеги, но класата остава далеч над тази на съперника.

Прогноза: Реал Мадрид - Леванте 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
502