Бартомеу: Доволен съм от състава на Барса


И. Ангелов

Бартомеу: Доволен съм от състава на Барса

Президентът на Барселона Хосеп Мариа Бартомеу обяви, че е доволен от състава въпреки неуспеха и продължителните спекулации с привличането на Пол Погба от Манчестър Юнайтед. Французинът стана капитан на Юнайтед този сезон и вече участва в първата победа на тима над Лестър Сити в сезона.

"Както знаете, трансферният прозорец затваря на 31 август и ние следим пазара, но нямаме спешна нужда да подписваме с играч. Ние сме доволни с бизнеса до тук, и с напускащите, и с пристигащите, и аз искам да благодаря на хората, за които често се забравя - като изпълнителният директор Оскар Грау, управителят Пеп Сегура, директорът по футбол Ерик Абидал и неговия асистент Рамон Планес.

"Ние съставяме отличен състав играчи с опит, като те са едновременно домашни играчи, и други играчи. Това ще ни помогне да постигнем успех. Доведохме млади играчи като Ленглет, Артур и Малком, които бързо се адаптират към футбола тук. А Видал е човек с много опит, качество и характер, който ще балансира тима.

"Има и млади играчи като Алена, които влизат в отбора, но и други започват да блестят - Миранда, Рики Пуих и Абел Руис. С режима ни на трениране и те ще стигнат първия отбор скоро."

  Сподели
412