Мориентес: Реал трябва да замени КР7 с Мбапе или Неймар


И. Ангелов

Мориентес: Реал трябва да замени КР7 с Мбапе или Неймар

Бившият нападател на Реал Мадрид Фернандо Мориентес вярва, че след напускането на Кристиано Роналдо, "белия балет" трябва да търси заместник в лицето на нападателите на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе или Неймар. Роналдо напусна в посока Ювентус за сумата от около 100 милиона евро, а освен двамата нападатели на ПСЖ още и Еден Азар от Челси се спряга за негов заместник.

"Сложно е. Говори се за Неймар, Мбапе, Хари Кейн, Азар. Аз мисля, че това е въпрос за треньора. Той трябва да даде отговор за това какво иска да вижда на терена, как иска да се играе. Ако питате мен, аз бих искал да видя двама централни нападатели или две крила. За мен ключов играч ще е Неймар, дори Мбапе. 

"Но ако се търси футболист като тези, каквито Мадрид имаше в последните пет години, и един друг в средата - това може да е Азар. Той е много добър и асистира. Има много добри играчи, и много скъпи играчи - това ще е проблемът. 

"Роналдо даде най-добрите си години на Реал Мадрид. Сега той може да прекара няколко добри години в Ювентус, но най-добрият му футбол беше за Реал Мадрид. Аз мисля, че ще е трудно на феновете да кажат нещо лошо за Кристиано."

  Сподели
144