Артур: Сбъднах детската си мечта


Н. Гавазов

Артур: Сбъднах детската си мечта

Новото попълнение на Барселона Артур Мело изрази надежда, че преходът му в испанския шампион ще му помогне да направи кариера и в бразилския национален отбор. Днес каталунците представиха 21-годишния полузащитник, който е първото ново попълнение за клуба през това лято. Артур призна, че е сбъднал детската си мечта.

"Много съм щастлив, защото живеех за този трансфер. Детската ми мечта бе да играя за Барселона. не мога да опиша моето щастие, че сега имам шанса да нося екипа на този клуб. Това е най-щастливият ден в моя живот. Надявам се да бъда много успешен тук.

Не се притеснявам от сравненията с Шави и Иниеста. Аз съм Артур и ще покажа на хората защо съм в Барса. За мен ще бъде чест да ме сравняват с тях. Не усещам напрежение от този факт. Винаги съм аплодирал Шави и Иниеста.

Имам ДНК-то на Барса в кръвта си. Чувствам се фантастично в Барселона. Ще се насладя на това да играя до такива големи футболисти. Ще науча много от тях. Освен това клубът ще ми помогне да играя и за националния отбор на Бразилия", заяви Артур.

  Сподели
429