Севиля и Виляреал поделиха по точка в мач, в който имаше от всичко (видео)


Л. Михайлов

Севиля и Виляреал поделиха по точка в мач, в който имаше от всичко (видео)

Севиля и Виляреал направиха страхотен мач и завършиха наравно при резултат - 2:2 в среща от 32-ия кръг на Ла Лига. Така Виляреал остава с точка преднина пред опонента си за място в евротурнирите. "Жълтата подводница" е с 48 пункта, а Севиля има 47 на сметката си.

Виляреал водеше в резултата с 2:0 до 78-ата минута. Иначе и двата състава завършиха срещата с човек по-малко. В 36-ата минута Дани Раба засече топката в наказателното поле за 1:0. Севиля остана с човек по-малко в 62-ата минута, когато влезлият като резерва (в 54-ата минута) Висам Бен Йедер получи бързо втори жълт картон и съответно червен за реплики към главния съдия. В 68-ата минута Карлос Бака бе изведен отлично и не сгреши за втори гол във вратата на домакините - 2:0.

Севиля получи правото да изпълни дузпа, отсъдена за игра с ръка в наказателното поле на Хауме Коста в 76-ата минута. Нолито обаче сбърка от бялата точка. Иначе Коста отнесе втори жълт картон и също напусна игра по-рано.

Минута по-късно грешникът Нолито върна един гол, след като засече с глава центриране и вкара за 1:2. Точката за Севиля донесе Стивън Н'Зонзи с изключителен удар от далечно разстояние, с който направи резултата 2:2 в 82-ата минута на двубоя.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
161