Рамос иска от Моуриньо Ашли Коул и Стивън Джерард на Бернабеу


П. Пенков

Рамос иска от Моуриньо Ашли Коул и Стивън Джерард на Бернабеу

Защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос вярва, че новия мениджър на тима Жозе Моуриньо ще успее да привлече Ашли Коул и Стивън Джерард на "Сантяго Бернабеу" през летния трансферен прозорец. 24-годишният футболист смята, че английските национали ще вземат пример от сънародниците си Дейвид Бекъм и Майкъл Оуен. Моуриньо успя да подпише с Коул от Арсенал, когато беше начело на Челси и е огромен почитател на Джерард, така че Рамос вярва, че Моуриньо е способен да осъществи тези два трансфера.

"Ние сме клуб, който винаги иска да се подобри, като добави най-класните играчи в състава си," сподели Рамос за Daily Star. "Има рекорд за най-много английски играчи подписали с нас - Дейвид Бекъм и Майкъл Оуен, така че няма да съм изненадан и ако Коул и Джерард дойдат при нас."

"За мен Ашли Коул е най-добрият ляв защитник в света, а заедно с Дрогба те са най-добрите играчи в Челси. Той си вършеше прекрасно работата както за Арсенал, така и за Челси, но сега е време да дойде в Примера дивисион заедно с Реал Мадрид и Жозе Моуриньо. Говорих с Кристиано Роналдо относно него, а той ми отговори, че Коул е най-добрия защитник срещу, който е играл някога. Това е комплимент, който идва от най-добрия футболист в света и съм сигурен, че Коул е играча, който желаем."

"Мисля, че възхищението на Реал Мадрид към Стивън джерард не е тайна. Това е неговият момент да спечели трофеи. Мога да гарантирам, че с екипа на Реал Мадрид това със сигурност ще се случи," добави Рамос.

  Сподели
147