Флорентино Перес: Реал Мадрид без трансфери през януари


П. Пенков

Флорентино Перес: Реал Мадрид без трансфери през януари

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес разкри, че е много вероятно тима да не бъде активен през януариския трансферен прозорец, поради факта, че отбора не изпитва сериозна нужда от нови попълнения. Както знаете "белия балет" триумфира на Световното клубно първенство, след като надигра Гремио на финала с 1:0. Със сигурност обаче не можем да твърдим, че испанският гранд се намира в най-добрата си форма, поради това, че тима завърши на втората позиция в група Н на Шампионска лига, а и освен това изостава с 8 точки от лидера Барселона в Примера дивисион. Въпреки казаното, Перес е сигурен, че Реал няма нужда от нови имена в редиците си:

"Всичко може да бъде подобрено, но като цяло нещата работят както трябва. Понякога е най-добре да не се намесваш. Притежаваме страхотни футболисти и редица млади таланти, които са готови да се докажат. Сега е времето да се наслаждаваме на това, което имаме," сподели Перес.

Както знаете следващата седмица Реал Мадрид приема Барселона на "Сантяго Бернабеу" в големия сблъсък на Примера дивисион. 

  Сподели
251