Барселона с грешна стъпка срещу Селта Виго (видео)


П. Пенков

Барселона с грешна стъпка срещу Селта Виго (видео)

Барселона записа втора поредно равенство в Примера дивисион, след като успя да стигне само до 2:2 у дома срещу Селта Виго. Както знаете седмица по-рано тимът на Ернесто Валверде ме успя да измъкне трите точки при визитата си на Валенсия

Колкото до днешния сблъсък на "Камп Ноу", Селта Виго успя първи да изненада отбраната на "каталунците", като това се случи още в 20-та минута на двубоя, а самото попадение беше дело на нападателя Яго Аспас. На домакините им беше нужно само две минути да се върнат отново в срещата, като звездата на тима Лионел Меси допринесе за това, след ефектна комбинация със Суарес. 

Малко след началото на второто полувреме, именно уругваецът обърна резултата в полза на Барселона. Той получи добър пас от Жорди Алба, който проби на левия фланг и без никакви усилия намери вратата на съперника за 2:1. Радостта на "каталунците" обаче не траеше дълго, след като в 70-та минута, автора на първото попадение за Селта Виго - Яго Аспас, успя да пробие отдясно и в точния момент да отклони кълбото към съборника си Максимилиано Гомес, който с точен шут изравни резултата.

След спечелената точка днес, Барселона остава лидер в класирането с пет точки преднина пред втория Валенсия, докато Селта Виго се нарежда на 8-то място с актив от 18 пункта. 

  Сподели
304