Реал има намерение да доведе Неймар в Мадрид


Н. Гавазов

Реал има намерение да доведе Неймар в Мадрид

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес не забравя за бившия нападател на Барселона Неймар, който преди старта на сегашния сезон премина в ПСЖ. Според испански източници, Перес все още не е забравил и простил, как бившият ръководител на каталунския клуб Сандро Росел през лятото на 2013 година му е попречил да привлече футболиста от националния отбор на Бразилия от Сантош. В резултат Нейамр премина в лагера на "блаугранас", а през последния трансферен прозорец играчът премина в ПСЖ за сумата от 222 милиона евро.

Според неофициални източници, Перес вече се е срещнал с бащата на Неймар, за да обсъди с него трансфера на играча в "Кралския клуб". Една от идеите се състои в това, Неймар да започне да играе в Реал Мадрид веднага след края на договора на нападателя Кристиано Роналдо през 2021 година.

В Реал обаче не изключват и вариант с осъществяване на трансфера по-рано.

ПСЖ на свой ред няма намерение да поставя Неймар за трансфер. Президентът на парижкия клуб Насер Ал Хелайфи е поръчал на своите сътрудници да направят всичко възможно, за да може бразилецът да се чувства комфортно в Париж.

Контрактът между Неймар и парижани е до лятото на 2022 година.

 

  Сподели
152