Рамос: Моуриньо каза истината за мен


Н. Гавазов

Рамос: Моуриньо каза истината за мен

Защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос анализира своя последен сезон в състава на столичани. Напомняме, че възпитаниците на Зинедин Зидан спечелиха Световното клубно първенство, Примера дивисион и Шампионска лига.

"Може би изминалият сезон бе най-добър в кариерата ми. Постигнах първия си дубъл, спечелвайки първенството на Испания и Шампионска лига. Това ме въодушевява да се представим достойно и през следващия сезон. Може да се каже, че сезонът се получи исторически", заяви Рамос.

Испанецът коментира и думите на бившия наставник на "белите" Жозе Моуриньо, който каза, че Реал не е играл даже в 1/4-финалите на Шампионска лига преди той да дойде на "Сантяго Бернабеу".

"Истина е, че с неговото пристигане ние започнахме да преодоляваме бариерата от 1/8-финалите на турнира. Ето защо той каза истината що се отнася до мен. Но този, който се съмнява в мен, нека да обърне внимание на визитната ми картичка. Самият никого не лишавам от неговите заслуги. В моята кариера съм се учил от всеки треньор. Повече от един и по-малко от друг", каза още защитникът.

 

  Сподели
247