Симеоне остава в Атлетико, клубът увеличава заплатата на Гризман


Н. Гавазов

Симеоне остава в Атлетико, клубът увеличава заплатата на Гризман

Ръководството на Атлетико Мадрид заедно с Диего Симеоне започнаха да планират стратегия за следващия сезон, съобщават испански източници. Според информацията, това е станало веднага след като е станало известно вчерашното решение на Спортния арбитражен съд, който отхвърли апелацията на клуба срещу забраната на ФИФА за регистриране на нови футболисти.

Първо, Симеоне няма да напусне клуба. Напомняме, че аржентинецът заяви след края на сезона, че се нуждае от класни футболисти, за да се бори отборът за най-високи цели. Очевидно е, че заради трансферното вето това няма да се случи, но Симеоне остава в испанската столица в този труден момент.

Освен това, Атлетико няма да продава своите ключови играчи, като това важи в пълна сила за Антоан Гризман, който бе в сферата на интересите на Манчестър Юнайтед и дори бе договорил личните си условия с "червените дяволи". Нещо повече, ръководството на "дюшекчиите" ще увеличи заплатата на Гризман в опит да го задържи не само сега, а и през следващото лято. 

Напомняме, че малко след като стана известно решението на Спортния арбитражен съд, френският национал публикува кратко съобщение в акаунта си в Twitter: "Сега съм повече играч на Атлетико, отколкото по-рано. Ние сме заедно".

 

  Сподели
305