Роналдо отново пътува до Мароко


Н. Гавазов

Роналдо отново пътува до Мароко

Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо заедно със своето семейство е посетил Мароко, съобщават испански източници. Напомняме, че португалският футболист не бе включен в групата за мача със Спортинг Хихон от 32-я кръг на Примера дивисион, което му позволи да си почине в навечерието на двубоя с Байерн Мюнхен от Шампионска лига.

Според информацията, Роналдо е решил да използва почивката, за да посети Маракеш, където да "презареди батериите". Съобщава се, че футболистът с чартърен полет е пътувал до Мароко заедно своя син, майка си и сестра си. Интересното е, че Жоржина Родригес, която се тиражира от контролираните от Флорентино Перес медии за приятелка на Роналдо, не е пътувала до Мароко.

Напомняме, че в арабската държава се намира приятелят на футболиста Бадр Хари. По-рано стана известно, че ръководството на Реал е забранило на Роналдо да пътува до Мароко, след като на бял свят се появиха снимки на футболиста в компанията на боксьора, което даде повод за нова вълна относно сексуалната ориентация на Кристиано.

Сега се съобщава, че Флорентино Перес ще си затвори очите за пътуването на Роналдо, тъй като футболистът е бил в компанията на семейството си.

 

  Сподели
251