Мечтата е жива - Барса вкара точно пет преди мача с ПСЖ


FUTBOL-TV

Мечтата е жива - Барса вкара точно пет преди мача с ПСЖ

Шампионът на Испания Барселона се върна на върха в Примера след домакинска победа с 5:0 над Селта в дуел от 26-ия кръг на Ла Лига. Точно с такъв резултат каталунците трябва да победят ПСЖ след броени дни, ако искат да продължат в следващата фаза на Шампионска лига. Иначе днес каталунците бяха по-добрият отбор и контролираха мача.

В 24-ата минута Меси успя да завърти топката към десния ъгъл на Алварес - 1:0. В 40-ата Лео се отличи и с асистенция. Той даде извеждащ пас към Неймар, който копна технично топката от движение за 2:0. В 57-ата Иван Ракитич получи пас от Рафиня и вкара между краката на вратаря за класическото 3:0. При това попадения обаче останаха доста сериозни съмнения за засада, каквато не бе отсъдена от рефера.

В 61-ата Жорди Алба намери Меси, а той центрира успоредно на голлинията и Юмтити успя да се разпише. Три минути по-късно Меси финтира защитник и стреля ниско, хващайки вратаря в крачка - 5:0. До края на мача играчите на Барса пропуснаха още няколко положения, като добра ситуация се откри и пред гостите, но Берицо пропусна. Така каталунците постигнаха един доста желан резултат преди мача с ПСЖ.

  Сподели
96