Ла Коруня и Атлетико поделиха по точка


FUTBOL-TV

Ла Коруня и Атлетико поделиха по точка

Депортиво Ла Коруня и Атлетико Мадрид не успяха да се победят, завършвайки наравно - 1:1 в срещата помежду си от 25-ия кръг на Примера дивисион. Мачът на “Риасор" започна отлично за домакините, които откриха резултата чрез Флорин Андоне в 12-ата минута. Тогава се стигна до груба грешка на Хосе Хименес, който позволи на Флорин Андоне да му отнеме и да напредне в наказателното поле, след което хладнокръвно да реализира за 1:0.

Все пак Антоан Гризман донесе точката на своя тим с прекрасно изпълнение в 68-ата минута. Филипе Луиш изстреля снаряд, който се отби от гредата, а няколко секунди след това Гризман с прекрасен изстрел от около 30 метра матира вратаря за 1:1.

Този резултат не бе най-желаният и за двата тима. Домакините имаха нужда от три точки, с които да вземат глътка въздух в битката за оцеляване. Успехът бе нужен и на “дюшекчиите" в борбата за топ 4. Все пак Ла Коруня поне спря серията си от 4 поредни загуби и излезе над чертата на 17-ото място с 20 точки. Атлетико остава на 4-ата позиция с 46 спечелени точки.

  Сподели
85