Барса устиска равенството в супер мач срещу Атлетико (видео)


FUTBOL-TV

Барса устиска равенството в супер мач срещу Атлетико (видео)

Барселона и Атлетико Мадрид завършиха наравно при резултат - 1:1 в мач-реванш от 1/2-финалите за Купата на Краля. Така каталунците продължават напред в турнира, благодарение на това, че спечелиха първата среща на "Калдерон" с 2:1 преди седмица.

Луис Суарес откри резултата в днешната среща. Той бе точен две минути преди почивката, когато Меси направи забележителен рейд между четирима играчи на столичани и след това шутира от дъгата, а Моя изби, но там беше Суарес, който насочи в мрежата за 1:0.

В 58-ата Сержи Роберто беше изгонен. Десният бек влезе остро в краката на Филипе Луиш и получи втори жълт картон. Интересното бе, че Роберто щеше да бъде сменен при следващото спиране на играта, но в крайна сметка това не стана и той остави отбора си в намален състав. 120 секунди след това Гризман вкара прекрасен гол, който обаче не беше зачетен от рефера, като положението бе спорно.

В 69-ата и гостите останаха с човек по-малко. Ферейра Караско влезе необмислено в краката на Арда Туран и получи втори жълт картон. В 77-ата Меси стреля от пряк свободен удар от над 24 метра, но нямаше късмет и топката се отби в напречната греда. В 79-ата Пике не успя с шпагата си срещу Гамейро, който хитро си спечели дузпа. Потърпевшият обаче не успя да се разпише от 11-метровия удар, стреляйки над вратата.

Все пак в 83-ата Гамейро изравни и върна интригата в мача. В 90-ата Луис Суарес също беше изгонен, а в добавеното пет минутно продължение до нов гол така и не се стигна.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
112