Зидан: Трябва да забравим за мача със Селта


Н. Гавазов

Зидан: Трябва да забравим за мача със Селта

Старши- треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан сподели мнение за представянето на отбора в мача със Селта от Купата на Краля. Напомняме, че столичани направиха 2:2 във Виго и с общ резултат 2:3 отпаднаха от турнира.

"Не се предаваме. Показахме отлична игра до края на мача. Но нещо не ни достигаше, поздравления за съперника. Позитивният момент е, че показахме добра игра, но жалкото е, че отпаднахме от турнира. Сега трябва да мислим за първенството на Испания. Продължаваме борбата в Примера и в Шампионска лига", заяви Зидан.

"Не мисля, че действахме неорганизирано. Наистина, не вкарваме толкова много от игра, много от головете ни са от статични положения. Но проведохме отличен мач, заплашвахме вратата на съперника. Разбирахме какъв футбол играем", каза още французинът.

"Трябва да забравим за този мач, скоро ни чака поредна среща в друг турнир. Аз отговарям за отбора, за това трябва добре да се подготвим за предстоящия мач. Жалко, че не продължихме, всички играчи са разочаровани. Това е футболът. Имахме добри положения, но не успяхме да ги реализираме. Но възнамеряваме да се поправим. Всичко ще се получи, ако продължаваме да работим. Не съм обезпокоен и не се ядосвам, това е футбол", завърши Зидан.

 

  Сподели
91