Енрике: Както винаги, Меси реши изхода на мача


Н. Гавазов

Енрике: Както винаги, Меси реши изхода на мача

Старши-треньорът на Барселона Луис Енрике коментира класирането на отбора за четвъртфиналите на Купата на Испания след победата над Атлетик с 3:1 в мач-реванш от турнира.

"Много съм доволен от играта на отбора. Както и в последните двубои, футболистите отлично атакуваха и се бранеха. В подобни срещи не бива да се допускат грешки, но ние напълно контролирахме мача. Атлетик реализира своя единствен момент, но ние запазихме спокойствие и създадохме много шансове. Отборът игра много внимателно", заяви Енрике.

"В последните мачове съперниците ни вкарваха, имайки малко положения. Но аз съм убеден, че ще поправим това. Имаме нужда от дълга победна серия. Както винаги, Меси реши изхода на мача. Надявам се, че той ще остане в Барселона още дълги години. Никой не е по-добър от него. Работата не е само в головете, но и в това, как той чете играта, избира правилните решения и помага на партньорите си да бъдат по-добри. И двата мача бяха напрегнати. Харесва ми Купата, но по-добре ще е да има само един двубой в кръга. Това ще е по-зрелищно", каза още испанецът.

 

  Сподели
50