Роберто: Меси е светлинни години пред Роналдо


И. Ангелов

Роберто: Меси е светлинни години пред Роналдо

Серхи Роберто от Барселона обяви, че според него колегата му от клуба на каталунците Лео Меси се намира "на светлинни години" пред Кристиано Роналдо. Барселона се намира в добра форма след като се върна на пътя на поредните победи след 3 поредни равенства в Ла Лига. RAC1 цитира Роберто:

"Той е най-добрият играч в историята. Не може да го сравнявате с Кристиано Роналдо. Въпреки Златната топка, всички знаят, че Меси е най-добър. Той е на светлинни години пред Роналдо. 

"Да гледаш Андрес и Лео когато играят заедно е фантастично. Това е тандем, който феновете обичат да гледат защото те създават магия с топката всеки път когато тя е в краката им. Всеки знае за величието на тези играчи. Андрес е от академията и той прекара много години в клуба. Забелязва се когато не е наоколо. Той е един от най-важните играчи за клуба.

"Мисля, че Реал имаше много късмет до момента. Те вкарват много голове в последната минута. Срещите обаче се играят до последната минута, разбира се, и можеш да вкараш тогава. Но въпреки това в много мачове когато са равни, те вкарват след свободен удар или корнер. За нас обаче е позитивно психологически да сме в тази форма и да завършим на 3 точки зад Мадрид годината. Това е добре преди почивката, ще се върнем в добра форма."

  Сподели
104