Рамос: Тази фланелка означава битка до смърт


И. Ангелов

Рамос: Тази фланелка означава битка до смърт

Защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос похвали духа на състава след като европейските шампиони успяха да вкарат два късни гола за пълен обрат в снощната победа над Депортиво Ла Коруня с 3:2. По този начин "белия балет" задържа преднината си от 6 пункта от Барселона на върха в Ла Лига.

Реал Мадрид постигна и клубен рекорд от 35 мача без загуба поред във всички турнири.

"Исторически, нашият дух и този знак означават, че ние сме длъжни да се борим до края. Когато се биеш до смърт и вярваш в себе си и играеш с ентусиазъм, накрая нещата се нареждат за теб. В първото полувреме имахме шансовете и поведохме, но след това оставихме празни места и те се възползваха на контри. Благодарение на фантастично центриране от Кроос аз успях да добавя към сметката си голове. 

"Важно е за имаш този дух и да се стараеш до последния сигнал. Отборът успя да реагира и да вземе трите точки, и да продължим да сме на върха в таблицата, а това беше подобаващ край на годината. Ние постигнахме целта, която беше трите точки в последния мач преди нова година. Сега е време да се насладим на Клубното световно първенство. В личен план аз съм щастлив да продължавам да помагам на тима и съм доволен, че продължаваме."

  Сподели
96