Реал с късен обрат срещу Депортиво (видео)


И. Ангелов

Реал с късен обрат срещу Депортиво (видео)

Реал Мадрид продължава да държи разстоянието до второто място в испанската Ла Лига на 6 пункта след като днес тимът изоставаше от Депортиво Ла Коруня в срещата от поредния петнадесети кръг, но успя да направи късен и драматичен обрат с гол на Серхио Рамос в 92-ата минута за победа с 3:2.

До почивката отслабената постройка на домакините от Мадрид не се справяше добре, като в 29-ата минута Борхес нацели гредата на Навас. В 35-ата минута отново Борхес стреля в гредата от пряк-свободен удар и Навас съхрани вратата си с късмет. 

След почивката Реал поведе в 50-ата минута когато Хамес и Иско комбинираха в една контра, в края на която Мората стреля от далеч право в ъгъла за 1:0. В 63-ата минута обаче Хоселу изравни с красив изстрел в левия ъгъл на Навас за 1:1.

Отново Хоселу обърна нещата за гостите в 65-ата минута през краката на вратаря, намерен близо до него от Андоне - 2:1. Реал обаче намери път в срещата когато в 84-ата минута Мариано Диас изравни с глава след подаване на Лукас Вазкес за 2:2.

Крайното 3:2 оформи Серхио Рамос, който се извиси за един от типичните си голове след подаване на Тони Кроос.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
120